ABOUT LINKIES ENTRY FACEBOOK TWITTER Instagram FOLLOW
Aku cuma rindu..
Sabtu, 4 Oktober 2014 • 11:31 PTG • 0 comments
Aku rindu kita yang dulu. Yang tak selalu ada salah faham. Yang selalu ada masa untuk satu sama lain. Yang selalu mengalah bila bergaduh. Yang akan sentiasa support satu sama lain.

Aku rindu kau yang penyayang, kau yang manja, kau yang always sabar layan kerenah aku, kau yang tak pernah jemu bebelan aku, kau yang tak pernah tinggi suara dengan aku. Yes, i miss the old of you. Kau yang zaman sekolah. Kau yang aku kenal satu ketika dahulu.

Mungkin waktu yang memisahkan kita tapi kenapa perlu ada sakit? Aku pon manusia biasa. Manusia yang ada perasaan, yang akan sentap bila orang marah aku.

Kadang-kadang aku terfikir "kau ada yang lain ke?"

Andai je kau dapat faham perasaan aku sekarang.

Dan..

Andai lah kau dapat rasa dan fahami perasaan aku.

Mungkin aku makin mengada-ngada. Mungkin aku makin buat kau bosan. Mungkin aku buat kau jemu tapi kenapa kau tak faham keadaan aku sekarang? Yang aku sensitive. Yang aku rindu kau. Yang aku cuma nak rapat dengan kau.

Aku benci tengok last seen kau dekat whatsapp, aku tahu kau busy dengan assigment tapi takkan sampai abaikan aku?

Aku cuma nak kau yang dulu. Aku cuma nak kau yang always ada dengan aku. Aku nak kau sayang aku macam dulu. Aku cuma nak kau yang dulu. Kau 2 tahun yang lalu.

OLDNEW
Owner Comel♥
Thank for coming


Welcome


Name : Nurul Azwen Bt Abdullah
Nickname : Aween
Birthday : 4 May 1995
Kesayangan : Jamsuri B Baidi
Anniversary : 25 August 2012

Enjoy yourself♥



Hanya Ingin Kau Tahu - Republik



We are♥
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Credits ♥

Basecode:Masterly Elmo
Template:Izyanyancinnamon
Other help:B L O G S K I N
Best View:Google Mozilla
Owner blog: AA♡JB