ABOUT LINKIES ENTRY FACEBOOK TWITTER Instagram FOLLOW
Rindu Kau,Kawan
Sabtu, 9 November 2013 • 8:16 PTG • 0 comments
Hi readers.

Tak tahu kenapa tapi rasa sedih sangat. Rasa macam nak luahkan semua yang ada kat hati ni.

Tak tahu kenapa rasa air mata ni macam nak mengalir. Kenapa? Sebab apa? Semua tak pasti.

Kawan,
Dulu kita rapat. Nak pergi mana-mana mesti together but now? Kau dah lain. Seriously lain sangat. Rindu kau yg selalu dengan aku. Rindu kau yg selalu nak story dengan aku. Nak gosip dengan aku sesama. Kadang-kadang aku rasa aku macam benci kau sebab kau lupa aku. Tapi kadang-kadang aku sayang kau and jelous tengok kau dengan orang lain.

Aku rasa macam nak pegang tangan kau and tarik kau jauh-jauh dari dorang. Sakit gila hati ni bila tengok kau lagi rapat dengan dorang.

Bila aku keluar dengan orang lain kau kata "asal tak ajak kau" tapi bila kau keluar dengan orang lain? Aku ada kata? Aku hanya mampu senyum and cakap dalam hati aku "ouhh kau kuar dengan dorang". Fikir perasaan aku sakit ke tak masa tu?

Kadang-kadang aku cuba nak jaga perasaan kau. Konon nak bantu kau semua je yg kau nak tapi bila aku ada masalah? Kau cuma ada dengan kawan-kawan kau.

Hmmm

Ni lah yang aku pernah tweet satu ketika dulu ::

"Bila kita nampak kawan baik kita rapat dengan orang lain, mulalah air mata kita mengalir tanpa kita minta"

 Sokay la kawan. Aku okay. Aku hope kau happy dengan kawan-kawan baru kau. Dorang memang layak jadi kawan-kawan kau. 

FOR YOU
capital L

OLDNEW
Owner Comel♥
Thank for coming


Welcome


Name : Nurul Azwen Bt Abdullah
Nickname : Aween
Birthday : 4 May 1995
Kesayangan : Jamsuri B Baidi
Anniversary : 25 August 2012

Enjoy yourself♥



Hanya Ingin Kau Tahu - Republik



We are♥
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Credits ♥

Basecode:Masterly Elmo
Template:Izyanyancinnamon
Other help:B L O G S K I N
Best View:Google Mozilla
Owner blog: AA♡JB