ABOUT LINKIES ENTRY FACEBOOK TWITTER Instagram FOLLOW
holidayssssssssssssssssssssssssssssssssss
Khamis, 19 September 2013 • 10:31 PTG • 0 comments
Assalamualaikum reader.

Today i nak share something story yang mungkin happy, boring and kelakar *maybe* But who's care right? This is my story and you just can read not complain or what. Just read and understanding what i can share to you alls.

Okay firstly, about my final exam. Finally, exam sem 1 sudah pon berakhir pada 12/september yang lalu. Lega juga hati bila dah selesai exam but masih berdupdap sebab menantikan results yang akan keluar nanti. Mungkin akan ada repeat paper for me but seriously i hope no one paper i will repeat cause seriously i hate when join another intake just for repeat my fail subjek. It's so memalukan and i don't want it.

Secondly, kami akan rancang untuk ke genting lepas je habis paper. Rancang nya sebelum start exam lagi and finally tercapai jugak bila apa yang dirancangkan menjadi. Kami pergi berempat *me,love,lala,wee*. Kononnya masa tu nak pergi dengan izza and sharaani but depa orang ada problem so kami berempat je la yang pergi.

Mesti korang rasa kitorang enjoy gila kan kat sana? Actually tak pon kot rasanya cause outdoor tutup. Tutup like the fuckers. Kami datang sana nak enjoy and ini yang kami dapat? Okay masa tu rasa macam "zzzzzz" but alhamdulillah masih terasa syok dia cause dapat spend time sesama at the same time daoat kenal satu sama lain dengan lebih dekat *konon*. Kami menginap di genting selama 3 hari 2 malam and selama masa tu tercipta banyak sangat kenangan yang terindah antara kami semua.

First about me and my love *wie*, banyak sangat yang kitorang buat masa kat sana. Example pergi shopping sana pergi shopping sini and know what? Kamu beli jam sama jenama vincci. I don't know why but seriously i'm will happy when look him wearing what i bought to him. Terasa ibarat diri ni terlampau disayangi dan dicintai. Hahahah k perasantan.

Macam-macam yang kami buat masa kat sana. Rindu sangat kalau nak di ingatkan kembali. Kami breakfast sesama. Apa yang saya makan itulah yang dia akan makan. Apa yang saya buat itu lah yang dia akan buat. Paling best bila bangun je pagi and kami breakfast blackforest cake and zinger burger kfc. Terbayang bila dia buat muka comel dia masa tido, makan and merajuk. How sweet you darling. Seriously i really miss you untill my last breath.

Apa yang membuatkan saya rindu sampai sekarang? Rindu bila awak sikatkan rambut saya. Rindu bila awak kejutkan saya bangun dari tido. Rindu sangat saat-saat bersama awak,sayang. Teramat merindui awak.

Second about wee and lala. Even depa kawan but depa sweet. Apa lagi when lala tido atas bahu wee dekat dalam bas. Hamboii hamboii time rasa macam nak je duduk depan dorang then snap pic dorang. Hahahhaa. I don't know why but suka sangat tengok dorang like pinang di belah dua apatah lagi muka dorang ni jenis yang sama. Dah macam kembar pon ada sebenarnya.

Nak tahu tak? Yang paling tak boleh blaaa bila tengah wechat ngan si lala ni and wee boleh say what aww " Lala, i love you ". Hahahha k masa ni memang gelak besar sangat dengan love sebab sweet kot dorang ni apatah lagi bila dapat bayangkan mula lala masa tu. Wuuu sweet noh.


Okay yang terakhir bila nak balik and tunggu bas datang. Sempat lagi time tu pergi beli jeruk and buah dekat kedai store fruit depan station bas tu. Hahahaa. Sampai RM6 kot saya tibai jeruk tu. Muka lala masa saya dah habiskan jeruk tu and ayat lala " kau tak baik doh makan asam selalu " hahaha always miss this words meyh. She's so caring about me. Takut sangat letuw saya makan banyak asam then sakit pape ke. Hihihi

Dalam perjalanan pulang, masa tu tak tahu lah asal but rasa hiba sangat nak tinggalkan genting tuh. Rasa macam tenang sangat nak pergi. Pergi tinggalkan semua kenangan untuk 3 hari 2 malam kat sana dengan dorang semua. Expecially with love. Rasa macam " why terlampau awal nak balik? Arghh pfftff " hmm.






OLDNEW
Owner Comel♥
Thank for coming


Welcome


Name : Nurul Azwen Bt Abdullah
Nickname : Aween
Birthday : 4 May 1995
Kesayangan : Jamsuri B Baidi
Anniversary : 25 August 2012

Enjoy yourself♥



Hanya Ingin Kau Tahu - Republik



We are♥
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Credits ♥

Basecode:Masterly Elmo
Template:Izyanyancinnamon
Other help:B L O G S K I N
Best View:Google Mozilla
Owner blog: AA♡JB