ABOUT LINKIES ENTRY FACEBOOK TWITTER Instagram FOLLOW
:')
Sabtu, 24 Ogos 2013 • 12:57 PG • 0 comments
Awak, awak sedar tak? Sejak kebelakangan ni kita asyik selisih faham je. Awak sedar tak yang kita dah nak setahun tapi dugaan yang datang? Macam-macam. Nak tahu tak? Anniversary setahun ni saya buat something suprise untuk awak and saya harap awak hargai and terharu tapi tiap kali salah faham awak selalu kata taknak sambut anniversary. Anniversary ni cuma harapan je, Anniversary ni ibarat tak bermakna untuk awak.

Awak, apa yang sebenarnya awak nak? Saya tak cukup jaga hati awak ke? Saya tak cukup sayang awak ke? Saya tak cukup hargai awak ke? Apa yang saya dah buat sampai kan saya rasa ibarat saya je yang mengharapkan anniversary ni. Saya cuba nak luahkan dekat awak. Ye awak, selalu cuba untuk buat  awak tahu apa yang saya rasa tapi awak faham ke?

Malam ni again kita selisih faham. And again anniversary ni awak kata cuma harapan je. Sekali lagi, airmata saya jatuh. Apa yang berlaku sebenarnya? Adakah anniversary betul-betul tak bermakna buat awak? Atau anniversary ni cuma mimpi je untuk kita?

Awak, nak tahu tak? Setiap kali awak cakap macam tu saya menangis. Dan sebab tu bila awak suruh call saya tak call. Sebab apa? Sebab saya taknak awak tahu yang saya lemah. Saya taknak awak nampak saya lemah. Saya tak suka bila saya nangis awak serba salah. Saya tak suka tengok awak serba salah and say sorry. Saya sayang awak. Sayang sangat.



OLDNEW
Owner Comel♥
Thank for coming


Welcome


Name : Nurul Azwen Bt Abdullah
Nickname : Aween
Birthday : 4 May 1995
Kesayangan : Jamsuri B Baidi
Anniversary : 25 August 2012

Enjoy yourself♥



Hanya Ingin Kau Tahu - Republik



We are♥
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Credits ♥

Basecode:Masterly Elmo
Template:Izyanyancinnamon
Other help:B L O G S K I N
Best View:Google Mozilla
Owner blog: AA♡JB