ABOUT LINKIES ENTRY FACEBOOK TWITTER Instagram FOLLOW
us :*
Jumaat, 19 Julai 2013 • 11:18 PTG • 0 comments




Assalamualaikum,
Wah dah lama kan tak berceloteh kat blog ni. Emm ada sesapa rindu tak? Mesti ada kan? Ke ada yang dah tak kenal siapa ni? Heeee. Okay firstly still remember me? And still remember my partner? Jamsuri? Yes, still with him and already married with him.

Gambar kat atas ni masa majlis akad nikah abang hubby. Dekat mana? Dekat dengan penchala link. Okay firstly ingatkan pergi dengan kereta and last-last naik motor. Heheheh. Kalau naik kereta pon maybe kene tinggal kot sebab apa? Sebab lambat sampai. Al-maklumlah perempuan kan bila dah bersiap mana nak cepat. Kalau bagi 4jam pon belum tentu 4jam tu digunakan sehabis mungkin. Eh? Perli diri sendiri pulak :P

How you look us? Alright? Cute? Or sweet? Yeayh alls answer is your secret. I don't want to know it cause i know i sweet when he always in my side :*

OLDNEW
Owner Comel♥
Thank for coming


Welcome


Name : Nurul Azwen Bt Abdullah
Nickname : Aween
Birthday : 4 May 1995
Kesayangan : Jamsuri B Baidi
Anniversary : 25 August 2012

Enjoy yourself♥



Hanya Ingin Kau Tahu - Republik



We are♥
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Credits ♥

Basecode:Masterly Elmo
Template:Izyanyancinnamon
Other help:B L O G S K I N
Best View:Google Mozilla
Owner blog: AA♡JB