ABOUT LINKIES ENTRY FACEBOOK TWITTER Instagram FOLLOW
with sayang manja




Ni pic masa kat Taman Subang. Yes,taman yang kitorang guna masa anniversary 3months. Ingat lagi about kisah taman tu? Hahaha mesti ah ingat kan? If tak ingat,mohon korang undur balik *jelir lidah* Okay-okay berbalik kepada cerita. Kan ada last updates haritu aku updates pasal nak celebrate birthday Aza and Tiyka. Ingat lagi? Yeayhh apa yang aku rancang,semua menjadi *happy*.

with birthday girls

Again with them

Okay nampak tu? Sweet kan? Apa yang sweet? Of course ah kek tu. Tempahan khas okay. Kalau orang beli just ada ladybird je. But if kitorang? Ada sayap lagi taw. Kau hado? Tak hado kan? Hahahhah *kelip mata* You know what? I;m so enjoy with them! They're fucking awesome much!
 




OLDNEW
Them♥
Sabtu, 2 Februari 2013 • 1:23 PG • 0 comments
Alhamdulillah! Now dah genap 5bulan kami together. Even late blog but i know you alls know right when my anniversary *smile*.

with sayang manja




Ni pic masa kat Taman Subang. Yes,taman yang kitorang guna masa anniversary 3months. Ingat lagi about kisah taman tu? Hahaha mesti ah ingat kan? If tak ingat,mohon korang undur balik *jelir lidah* Okay-okay berbalik kepada cerita. Kan ada last updates haritu aku updates pasal nak celebrate birthday Aza and Tiyka. Ingat lagi? Yeayhh apa yang aku rancang,semua menjadi *happy*.

with birthday girls

Again with them

Okay nampak tu? Sweet kan? Apa yang sweet? Of course ah kek tu. Tempahan khas okay. Kalau orang beli just ada ladybird je. But if kitorang? Ada sayap lagi taw. Kau hado? Tak hado kan? Hahahhah *kelip mata* You know what? I;m so enjoy with them! They're fucking awesome much!
 




OLDNEW
Owner Comel♥
Thank for coming


Welcome


Name : Nurul Azwen Bt Abdullah
Nickname : Aween
Birthday : 4 May 1995
Kesayangan : Jamsuri B Baidi
Anniversary : 25 August 2012

Enjoy yourself♥



Hanya Ingin Kau Tahu - Republik



We are♥
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers


Credits ♥

Basecode:Masterly Elmo
Template:Izyanyancinnamon
Other help:B L O G S K I N
Best View:Google Mozilla
Owner blog: AA♡JB