ABOUT LINKIES ENTRY FACEBOOK TWITTER Instagram FOLLOW
Me?
Khamis, 17 Januari 2013 • 1:24 PG • 0 comments
5Bulan? Akan berlangsung pada 25 January ni but i so excited coz dah rancang macam-macam untuk yang kelima bulan ni. Rancang punya rancang and akhirnya dapat idea nak buat sekali dengan birthday girls *AzafiqahJani,Tiyka Musril,Ajelina Joli* Kenal? Takkan ah tak kenal dengan adik-adik bahang ni kan *flying kiss*. Okay rancang nya nak buat Sabtu *26/1/2013* ni dekat Taman Bandar Baru but i think macam tak boleh dekat sana coz adik-adik manis ni semuanya takda lesen nak ke sana. So kene tukar plan and cadangnya nak buat dekat Taman Sri Buloh. 

Even lambat lagi hari tu tiba but i don't know why i so excited. Rasa macam dah tak sabar nak jumpa bos and cakap dekat dia "Bos,i nak cuti 25,26,27 ni sebab nak balik kampung" Ohmaiiiii *jerit* k memang tak sabar gila. Eh mesti tertanya-tanya kan why mintak cuti sebab nak balik kampung. Kan kan? Actually tu sebenarnya tektik nak dapat cuti je. Yelah kalau tak tipu comform tak dapat punya ah kan? So kene ah berkorban untuk spend time dengan  Love, and adik-adik semua ni. Lama k tak spend time dengan dorang. Jumpa? Apatah lagi. 

Sejak digelar PELAJAR LEPASAN SPM memang busy je memanjang. Nak hang pon tak kesampaian. Hmm bekerjalah katakan. First time merasa pengalaman bekerja kan so rasa macam best ah but kdang-kadang ada jugak ah cedih dia sebab kene marah and layan kerenah-kerenah pekerja yang baru masuk but buat perangai "MANJA" dorang tu. Manja ke? *hentak kepala dekat dinding* Hope sangat bila dah spend time dengan dorang dapat rasa lebih okay and dapat hilangkan stress yang ada ni. Stress penat bekerja ah katakan *lipat baju*  

Okaylah guy's. Expecially tulis entry ni sebab nak kongsi rasa happy dekat dada ni je. So how? Nak join ke? Boleh je. Come lah *bentang karpet merah* See you there. And for adik-adik manis. Hope korang dapat join k. Ni khas untuk korang dari kak aween and abang jam :) Love you :*

OLDNEW
Owner Comel♥
Thank for coming


Welcome


Name : Nurul Azwen Bt Abdullah
Nickname : Aween
Birthday : 4 May 1995
Kesayangan : Jamsuri B Baidi
Anniversary : 25 August 2012

Enjoy yourself♥



Hanya Ingin Kau Tahu - Republik



We are♥
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Credits ♥

Basecode:Masterly Elmo
Template:Izyanyancinnamon
Other help:B L O G S K I N
Best View:Google Mozilla
Owner blog: AA♡JB