ABOUT LINKIES ENTRY FACEBOOK TWITTER Instagram FOLLOW
Hang out with love :*
Selasa, 15 Januari 2013 • 10:51 PTG • 0 comments
Harini 26/12/2012 *semalam* dapat jugak keluar dengan sayang "Love Tinggi". Happy tu mesti ah ada kan. Mana tak nya dah lama kot tak jumpa then harini baru dapat spend time together. But apa yang happy gila bila yang hang sekali tu bukannya dengan sayang je tapi dengan My grandchild jugak taw. Nak tahu sapa? Dengan Nur Jahizah. Okay dia tersangat la omey. Apalagi dengan metot dia. Keding dia. Hahahha sesuai sangat ah dengan panggilan papan tu dekat dia *gelak besau besau*.

Mula-mula cadangnya nak gerak pukul 10.30. Kononnya lah kan. Tapi siap punya siap dengan masakkan untuk sayang lagi akhirny gerak dalam pukul 11. Gerak tunggu tren semua dalam pulul 11.10 tren sampai and starting ah dengan uwie manja-manja. Eh? Hahhaha. Yang paling best bila kitorang jalan dari tengah duduk hujung sekali. Tak pernah-pernah k naik tren and jalan sampai hujung sekali. Tak tahu ah asal semalam excited nak duduk hujung dengan uwie. Hiihiihihi *tutup muka* Duduk hujung ni best sebenarnya lagi pon bukannya  ramai orang pon. Sikit gila. Kot~ Lapang je. Ada orang dua tiga orang je tapi smpa satu stesen je ah. Dah berbanyak-banyak stesen tu bukan dua tiga orang lagi tpi berpuluh-puluh. Tapi nasibnya kami terselamat dari bau bangla :P

First perjalanan kami adalah ke Bandar Tasik Selatan. Tahu sebab hapa? Sebab nak ambik si papan lapis ni lah. Hahaha. Bagitahu last minit kot budak kecik ni. Ish ish. Nasib ah boleh persi sana ambik dia. Kalau tak? Tak kesampaian ahh nak jumpa dia buat pertama kali. Eh? Yeke? *whatever* Mula-mula tu memang ah sesat. Sampai ke tbs haa carik dia. Last-last dia kat bawah jugak. Ciss memenatkan kakiku je -.- Hahaha tapi best ah sebab dapat jugak merasa masuk dalam tu. Even boring *jelir lidah* Berkat kesabaran tunggu punya tunggu last-last nampak papan dengan kawan-kawan dia dekat bawah. Hahah kecik gila kot dia bawah tu. Nampak macam 1sentimeter je :p Eh? Hahahaha lolz.  Btw thanks k papan sebab sudi turun and teman hang even last minute bagitahu :)

Sampai je Time Square teros pusing-pusing and start ah nak call junior-junior comel ni "imraaaaaaa" and "izz". Call punya call dorang cakap ada kat McD. Okay gerak ah sana. Mula-mula terpusing-pusing jugak ah carik sebab lupa tingkat berapa and last-last jumpa jugak. Hihihi. Tapi bukannya jumpa Izz dengan Imra but terserempak pulak dengan si adik tinggi ni "Luqman" dengan awex dia "mira". Okay mula-mula memang ah tak perasan dorang. Then tetiba luqman tundukkan kepala dia usya depan-depan. Hoiii mula-mula pelik ah jugak pahal dengan mamat ni. Last-last baru cam yang tu Luqman. Hahahha. Jumpa kejap then teros ambik haluan masing-masing. Malas nak kacau orang date ni :p

Now dekat McD. Carik Imraa tak jumpa. Okay try call lagi and teringat yang Luqman cakap dorang kat sana. Okay start ah jalan slow-slow and carik kedai korea. Last-last jumpa. Usya je dorang ni dari jauh. Then nampak Imraa kat luar. Pergi ah jumpa dia. Dah salam semua then tanya Izz mana. Tengok-tengok dia kat dalam beli barang korea. Hahah izz ni sama macam Tiyka ohh. Minat korea tahap 9876543210. Kikikiikiki *gelak comel* Btw comel je tengok Imraa dengan Izz ni ohhh. Tapi yang paling penting ah kan dorang lagi tinggi dari aku. K cedih *menangis* Tapi aku tetap comel k *pewasang tahap dewa*

Siap je Izz shopping barang korea tu. Terus cadang nak pergi makan. Hahah nampak lapr dia kat situ. Ingat nak pergi kopitiam but Izz taknak. Is okay ah kan? Pergi je ah tempat lain. So cadang punya cadang terus gerak food court. Makan kat sana. Then sembang-sembang sat. And and and Imraa ajak snap pic. Eh eh malu ahhh time tu actually *tutup muka guna bantal*


Nampak tak muka malu kat situ? Nampak tak? Hahhaha. Terasa dirini comel kat situ *gelak sambil tutup muka* Tapi tahu tak sedih sebab ni je gambar yang ada masa hang semalam. Dengn sayang and semua dekat atas semua takde *cedih* Lupa nak keluarkan camera punya pasal ah ni *menangis* Ni gambar after siap makan and tengah siap-siap nak pergi shopping. Tapi Izz dengan Imraa tak join sebab dorang dah nak balik. Hmm okay dorang balik awal tapi tetap best sebab dapat jumpa and spend time together.

 Berjalan punya jalan. Nampak kedai baju dengan aksesori. Masa tu rasa macam..... macam..... macam nak je borong semua tu.  But terpaksa ah kuatkan iman and nafsu ni kan. Kalau tak dah memang habis dah money ohh money kat kedai tu. Wkwkwkwkww *giit bibir*. And akhirnya tewas jugak dengan nafsu ni. Pergi gak kedai aksesori tu dengan Azza and masa ni Sayang tengah migrain so dia tak ikot masuk but dia pi jalan-jalan alone. 

Shopping dengan Azza macam shopping dengan adik sendiri. Hahaha pilih necklace sesama but lain-lain bentuk. Sebagai hadiah peringatan so belikan dia rantai bentuk 'Love'. Hope Azza jaga elok-elok lah rantai tu even kitorang baru kenal and meet but sayang kat dia dah macam sayang dekat adik sendiri apalagi bila dia ada twins. Terasa macam tah la. Act dah lama teringin adik yang ada twins and bila dah dapat and rapat dengan Azza ni terasa macam Impian dah jadi Realiti *eceehhh ayat wa tk nak kalah do*. 

Eh eh story about adik-adik je kan? So how about my love? Eh jangan inga ai tak spend time dengan dia okay. After hantar Azza ke LRT terus je berdua dengan Love. Love teman ai pi shopping. Dia pilihkan gelang lah seluar lah and paling penting dia pilihkan baju for presents birthday mama. Sweet right? Oh yeayh i know it *kelip mata*. And and and *pasang lagu suspen* love belikan ai bear doraemon and yang kalau kene cahaya dia gerak-gerak tu. Semuanya doraemon taw. Tahu tak ai melting dengan dia *suara manja*.





Nampak tu? Haa tu lah presents dia bagi. Semua yang dalam tu semua hadiah dari dia. Dari first couple sampai lah sekarang ni yang ke 4bulan. Tah pernah k couple orang bagi prsents yang banyak sampaikan macam ni. Terasa macam aaaaaaa paing beruntung ah dalam dunia ni. Bukan sebab hadiah tapi sebab kasihsayang yang dia bagi tersangatlah bahagia dan sempurna. Thanks for everything hubby *hug and kiss pipi*  

OLDNEW
Owner Comel♥
Thank for coming


Welcome


Name : Nurul Azwen Bt Abdullah
Nickname : Aween
Birthday : 4 May 1995
Kesayangan : Jamsuri B Baidi
Anniversary : 25 August 2012

Enjoy yourself♥



Hanya Ingin Kau Tahu - Republik



We are♥
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Credits ♥

Basecode:Masterly Elmo
Template:Izyanyancinnamon
Other help:B L O G S K I N
Best View:Google Mozilla
Owner blog: AA♡JB