ABOUT LINKIES ENTRY FACEBOOK TWITTER Instagram FOLLOW
I LOVE YOU FOR A THOUSAND YEARS

Okay berbalik kepada cerita. Taknak tukar-tukar topic k. Kalau tukar siap hang aku sumbat dalam lubang hidung. Eh? *bajet muat je* Hahhaha.

Yesterday, tepat je pukul 11.30 uwie call ajak otp katanya. Al-maklumlah kami ni mana boleh tak otp. Rindu kataku. Eh? HAHAHHA. Ini fakta okay! Tak pernah tak otp kecuali. I repeat KECUALI if dua-dua dah takde kredit. Okay time tu memang sadis tahap bangla *menangis tak berlagu* Masa tu rasa macam " Ya Allah rindunya dekat uwie. Sayangnya dekat uwie. Cintanya dekat uwie. " Rasa semua ahh! Semua keluar masa tu. And Only Allah SWT know how much i really-really crazy love him *lap air mata*

Okay sambung cerita sebab dah terlampau jauh dah ni merepek tahap babun. K masa otp semalam dia tak okay sangat. Stress dengan bos sebab tak dapat gaji. Hmm sedih ah jugak sebab nak hang esok kan tapi tak kesah sebab sharing is caring right? So boleh share money hapa. Duit isteri kan duit suami jugak. Eh? Hihihi. Then ingatkn dia lupa yang esok *harini* anniversary kitorang. Ye ah masa cakap suruh ingatkan bila jam dah pukul 12,dia langsung takde respon macam ingat anniversary. Sentap ah jugak sekejap sebenarnya. Tapi sentap-sentap pon still happy-happy dengan uwie.

Sembang punya sembang then tetiba jam dah pukul 12. Okay tengah prepair suara nak wish Anniversary tetiba dia dah terjah wish dulu. Ya Allah memang..... memang happy ah. Rasa macam malam tu diri kami je yang bahagia. Serious k sampaikan mulut ni tergamam nak cakap dengan dia. Ya Allah terharu gila kot! *Sayang! Thanks okay untuk suprise yang berapa jadi tu*

Now? Genap 4bulan kami bersama. 123 hari kami menjalani suka duka bersama. Happy? Of course ah! Sapa tak happy kan bila orang yang kita sayang bersama dengan kita dalam menghadapi suka dan duka. Betol kan? So you like me ahh! Happy goo lucky *senyum sampai telinga* Selama kami bersama,banyak dugaan yang kami lalui tapi Alhamdulillah kami masih bersama even dugaan tu cuma kami berdua yang tahu perit dia *lap air mata*

Thanks for make me happy,JB

Sayang,
Thanks sebab sudi terima perangai gedik manja saya ni even kadang-kadang kata-kata saya membuat awak terasa dan sedih. Thanks k for make my life happy and always colourfull my life with your smiley,your laught,your face and your love. I just love you Sayang. Only Allah know how big much i love you! 
Sayang,
Please stay with me poweber and eber k. I want you know only you in my heart! So please don't make me broken okay? I trust you can care me like you care your life. 
Sayang,
I LOVE YOU xoxoxo!


Sayangku Jangan Kau Persoalkan Siapa Di Hatiku♥ Terukir Di Bintang Tak Mungkin Hilang Cintaku Padamu♥  "

" Tinggi-Tinggi Gunung Kinabalu♥ Tinggi Lagi Sayang Sama Kamu♥ "

OLDNEW
4Monthsary with you,JB♥
Selasa, 25 Disember 2012 • 10:45 PTG • 0 comments
Sawadikap. Kon Azwen Abdullah kun Paya Jaras kanwandangkunkap! Eh? HAHAHA. Haiii semuaaaaaaaaaa *Jerit sambil lambai tangan ala-ala orang tak pernah tengok manusia* Okay-okay tolong bawak bertendang dan baca dengan nada slow dan pelan-pelan okay. I repeat PELAN-PELAN. Okay good! Hampa semua memang dengak cakap eden *bangga tahap kaki busuk*

I LOVE YOU FOR A THOUSAND YEARS

Okay berbalik kepada cerita. Taknak tukar-tukar topic k. Kalau tukar siap hang aku sumbat dalam lubang hidung. Eh? *bajet muat je* Hahhaha.

Yesterday, tepat je pukul 11.30 uwie call ajak otp katanya. Al-maklumlah kami ni mana boleh tak otp. Rindu kataku. Eh? HAHAHHA. Ini fakta okay! Tak pernah tak otp kecuali. I repeat KECUALI if dua-dua dah takde kredit. Okay time tu memang sadis tahap bangla *menangis tak berlagu* Masa tu rasa macam " Ya Allah rindunya dekat uwie. Sayangnya dekat uwie. Cintanya dekat uwie. " Rasa semua ahh! Semua keluar masa tu. And Only Allah SWT know how much i really-really crazy love him *lap air mata*

Okay sambung cerita sebab dah terlampau jauh dah ni merepek tahap babun. K masa otp semalam dia tak okay sangat. Stress dengan bos sebab tak dapat gaji. Hmm sedih ah jugak sebab nak hang esok kan tapi tak kesah sebab sharing is caring right? So boleh share money hapa. Duit isteri kan duit suami jugak. Eh? Hihihi. Then ingatkn dia lupa yang esok *harini* anniversary kitorang. Ye ah masa cakap suruh ingatkan bila jam dah pukul 12,dia langsung takde respon macam ingat anniversary. Sentap ah jugak sekejap sebenarnya. Tapi sentap-sentap pon still happy-happy dengan uwie.

Sembang punya sembang then tetiba jam dah pukul 12. Okay tengah prepair suara nak wish Anniversary tetiba dia dah terjah wish dulu. Ya Allah memang..... memang happy ah. Rasa macam malam tu diri kami je yang bahagia. Serious k sampaikan mulut ni tergamam nak cakap dengan dia. Ya Allah terharu gila kot! *Sayang! Thanks okay untuk suprise yang berapa jadi tu*

Now? Genap 4bulan kami bersama. 123 hari kami menjalani suka duka bersama. Happy? Of course ah! Sapa tak happy kan bila orang yang kita sayang bersama dengan kita dalam menghadapi suka dan duka. Betol kan? So you like me ahh! Happy goo lucky *senyum sampai telinga* Selama kami bersama,banyak dugaan yang kami lalui tapi Alhamdulillah kami masih bersama even dugaan tu cuma kami berdua yang tahu perit dia *lap air mata*

Thanks for make me happy,JB

Sayang,
Thanks sebab sudi terima perangai gedik manja saya ni even kadang-kadang kata-kata saya membuat awak terasa dan sedih. Thanks k for make my life happy and always colourfull my life with your smiley,your laught,your face and your love. I just love you Sayang. Only Allah know how big much i love you! 
Sayang,
Please stay with me poweber and eber k. I want you know only you in my heart! So please don't make me broken okay? I trust you can care me like you care your life. 
Sayang,
I LOVE YOU xoxoxo!


Sayangku Jangan Kau Persoalkan Siapa Di Hatiku♥ Terukir Di Bintang Tak Mungkin Hilang Cintaku Padamu♥  "

" Tinggi-Tinggi Gunung Kinabalu♥ Tinggi Lagi Sayang Sama Kamu♥ "

OLDNEW
Owner Comel♥
Thank for coming


Welcome


Name : Nurul Azwen Bt Abdullah
Nickname : Aween
Birthday : 4 May 1995
Kesayangan : Jamsuri B Baidi
Anniversary : 25 August 2012

Enjoy yourself♥



Hanya Ingin Kau Tahu - Republik



We are♥
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers


Credits ♥

Basecode:Masterly Elmo
Template:Izyanyancinnamon
Other help:B L O G S K I N
Best View:Google Mozilla
Owner blog: AA♡JB