ABOUT LINKIES ENTRY FACEBOOK TWITTER Instagram FOLLOW
Happy Anniversary 3months
*For uwie sayang

Dear Love, thanks okay untuk harini *25 november* Manja happy dengan anniversary kita ni. Even simple but still happy. Kenangan yang manja tak kan lupakan dengan sayang. Sayang,thanks jugak k sebab buat suprise cicak. Hhahaa. Tak sangka k sayang sanggup tangkap cicak betol and letak dalam hadiah tu. Eh ingat sweet ke buat macam tu? *muka comel and bajet manja* Sayang,manja hargai apa yang kita lalui harini. Thanks jugak untuk shawl yang sayang bagi. Tersangat lawa. Manja suka taw suka sangat sangat sangat *lari dekat sayang and hug kuat-kuat*

I'm always be your mine LOVE

 Mungkin saya boleh cakap yang saya tak pernah merindui awak tapi saya nak awak tahu yang Allah je tahu betapa kuat dan dalamnya rindu saya dekat awak sayang. Sayang,Untuk kesekian kalinya saya nak cakap yang saya begitu dan amat mencintai awak. Thanks for care and love me Cinta ♥

OLDNEW
3months with you♥
Rabu, 19 Disember 2012 • 1:25 PG • 0 comments
Assalamualaikum and hai *lambai tangan sambil bersihkn habuk and sawang* Apa khabak? Sihat ka? *Ehh asal kuak kedaah ni?* Dah lama kan tak nampak blog kawan yang comel lote ni. Kan kan? *asah parang* Okay kali ni nak entry aku about anniversary aku dengan Jam yang ke tiga bulan. Okay actually dah lepas *25 november* but baru now ada masa nak tulis sebab baru dapt keybourd baru okay *tunjuk keybourd*

Anniversary kali ni teramat lah bahgia buat aku. Nak tahu sebab hapa? Sebab kali ni aku rasa best sangat sebab dapat spend time dengan dia. Lama okay! Dari pukol 2 sampai pukol 6 lebih nak dekat pukol 7 macam tu. Memori yang tak kan pernah aku lupakan *lap air mata* Anniversary kali ni kami sambut dekat Taman Subang. Ye taman yang penuh dengan sejarah 4 sahabat yang kini berpecah membuat haluan masing-masing *me,kieyla,tiyka and syera* Empat sahabat yang pernah kehulu kehilir bersama. Ya Allah why sebak tetiba ni? Rindu dorang? Hahaha no *tipu* I don't miss them! *nada sedih

*TUKAR TOPIC*

Anniversary kali ni disambut 4 orang. What 4orang? K baru perasan yang ada persamaan dengan persahabatan tu. Ehh persahabatan ke? Hmmm whatever ahh~ Kali ni Fizi dan Faten ada sekali. Thanks sangat dekat dorang sebab sanggup teman kami pasangan sweet couple ni spend time. Thanks k guy's. 

Happy Anniversary 3months
*For uwie sayang

Dear Love, thanks okay untuk harini *25 november* Manja happy dengan anniversary kita ni. Even simple but still happy. Kenangan yang manja tak kan lupakan dengan sayang. Sayang,thanks jugak k sebab buat suprise cicak. Hhahaa. Tak sangka k sayang sanggup tangkap cicak betol and letak dalam hadiah tu. Eh ingat sweet ke buat macam tu? *muka comel and bajet manja* Sayang,manja hargai apa yang kita lalui harini. Thanks jugak untuk shawl yang sayang bagi. Tersangat lawa. Manja suka taw suka sangat sangat sangat *lari dekat sayang and hug kuat-kuat*

I'm always be your mine LOVE

 Mungkin saya boleh cakap yang saya tak pernah merindui awak tapi saya nak awak tahu yang Allah je tahu betapa kuat dan dalamnya rindu saya dekat awak sayang. Sayang,Untuk kesekian kalinya saya nak cakap yang saya begitu dan amat mencintai awak. Thanks for care and love me Cinta ♥

OLDNEW
Owner Comel♥
Thank for coming


Welcome


Name : Nurul Azwen Bt Abdullah
Nickname : Aween
Birthday : 4 May 1995
Kesayangan : Jamsuri B Baidi
Anniversary : 25 August 2012

Enjoy yourself♥



Hanya Ingin Kau Tahu - Republik



We are♥
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers


Credits ♥

Basecode:Masterly Elmo
Template:Izyanyancinnamon
Other help:B L O G S K I N
Best View:Google Mozilla
Owner blog: AA♡JB