ABOUT LINKIES ENTRY FACEBOOK TWITTER Instagram FOLLOW
Tralalallaa~
Khamis, 15 November 2012 • 6:10 PTG • 0 comments
Walaweyhh! Berhabuk gila ahh blog aku ni! K nampak sangat aku dah lama abaikan benda alah ni. This is your fault wifi! I hate you! I hate you! *jerit atas bangunan KLCC sambil menangis*. *amek kain lap blog dengan sawang yang dah terhasil atas ketidak aktifan aku*. *dalam hati* ' Wahai blog kesayanganku, maafkan aku kerana membiarkanmu dinodai oleh habuk dan sawang-sawang durjana ini'. Haaaktuuuuuii~ Bapak geli ah. HAHAHA~

Assalamualaikum and hai semua *lambai tangan goyang bontot kiri kanan*. Sihat? Holiday mana je cuti ni? K untung ah untuk semua student standard one sampai lah ke student for four. Nak tahu sebab hape? Sebab korang semua dah boleh freedom. Me? Not yet you know! Sadlife kan? But sementara jee ah sebab nanti dah habis SPM i dah freedom awal dah dari korang semua! I senior for you all but i will be junior for them *orang dewasa*. :( Sad sad sad~

.............................. *otak jem tahap kritikal*

Sorry guy's i'm no idea for continues my story. By the way i'll continues went finish big exam okay *smile smile smile*. K good bye babybooo guy's <3



OLDNEW
Owner Comel♥
Thank for coming


Welcome


Name : Nurul Azwen Bt Abdullah
Nickname : Aween
Birthday : 4 May 1995
Kesayangan : Jamsuri B Baidi
Anniversary : 25 August 2012

Enjoy yourself♥



Hanya Ingin Kau Tahu - Republik



We are♥
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Credits ♥

Basecode:Masterly Elmo
Template:Izyanyancinnamon
Other help:B L O G S K I N
Best View:Google Mozilla
Owner blog: AA♡JB