ABOUT LINKIES ENTRY FACEBOOK TWITTER Instagram FOLLOW
Iloveyou,kanda :*
Rabu, 10 Oktober 2012 • 3:15 PTG • 0 comments
Assalamualaikum kanda dan awak-awak yang sudi singgah kat blog gila beta ni *lambai tangan goyang kaki*. Amacam sihat tak? Alhamdulillah beta sentiasa  sihat selagi kanda beta ada kat sisi beta. Beta tersangat lah bosan hari ni. K cuti memang best sebab tak payah pergi skolah tapi cuti jugak tersangat menyeksakan bila duit belanja tak dapat. Nak topap semua takde duit. Ohh gods, tersangat lah menyeksakan. Hmm *mengeluh*. Sebenarnya beta pon tak tahu apa tujuan beta buat entry ni. Bosan maybe *duckface*.

Eh sebelum tu beta nak umumkan kat semua rakyat beta bahawa beta telah pon membubarkan perjanjian untuk berjauhan dengan kanda beta selama seminggu. K kami berdua pasangan suami isteri yang paling sweet. Kamu semua tahu tu kan? *tangan di dada* So kami tersangat lah tidak boleh berjauhan. Cukuplah beta menyeksa kanda beta dengan membuatnya sedih atas sebab perjanjian tu. Beta ingin semua rakyat beta tahu sesungguhnya beta tersangatlah sayang akan kanda beta. Ye terlampau sayang.

Sayang mereka ! Keluarga Bahgia

Mungkin orang selalu cakap yang jodoh tu milik Allah swt. Tapi tak salah kan kalau kita merancang dan berdoa dan meminta restu dari-NYA?

**
Dear kanda, i love you! Ingat janji kanda kat dinda. Dinda taknak hilang kanda. Seriouse , dinda sayang kanda sangat-sangat. Kalau dulu mungkin dinda boleh cakap dinda main-main and tak seriouse but now.. Dinda seriouse and dinda maksudkan semua benda tu. Kanda, hubungan kita dah nak masuk 2 bulan, even 2 bulan tu kejap bagi pasangan couple yang lain tapi bagi dinda, ia terlampau bermakna..  Kanda, thanks sebab hargai dinda and jaga dinda macam kanda jaga diri kanda sendiri. Kanda tahu tak yang dinda terharu! Tahu tak? Hmm. Thanks again kanda.

Kanda, can you stay with me forever. Can kanda? Please kanda please! *babyface* :')

**
Dear Ex, sorry kita terpaksa lupa kan janji-janji kita dulu. Mungkin dulu awak everything untuk saya but now awak cuma kenangan dan akan selamanya menjadi kenangan dengan saya. Janji? Dulu mungkin saya janji saya akan getback dengan awak bila habis SPM sebab time tu awak cakap awak nak lepaskan girlfriend awak. Mungkin dulu saya janji but now sorry.. Saya tak boleh tunaikan janji saya untuk awak. Saya lebih sayangkan dia dari awak. Even kita couple 7tahun tp tak guna kalau saya bertepuk sebelah tangan. Dulu mungkin saya bodoh sebab terima awak even awak dah lukakan perasaan saya. Dulu mungkin saya bodoh sampai tak nampak mana satu permata dan mana satu kaca.

Dear Ex, saya dah sedar sekarang. Alhamdulillah berkat cousin dan dia saya dah boleh terima awak bukan milik saya tapi awak milik anak Hamzah. Who? Fikir sendiri.

Dear Ex, i hope kita masih boleh berkawan. Ye berkawan macam biasa tanpa ada apa-apa perasaan. Sorry sebab tak luahkan perasaan ni macam kita otp. Saya tak sanggop nak sakitkan hati awak and buat awak kecewa. Tapi hari ni dan saat ni, saya kene buat sebab perasaan dia lebih penting berbanding perasaan awak. Please lupakan saya sebagai kekasih dan biarkan saya bahgia. Restui hubungan saya dengan dia sebab saya pon dah restukan hubungan awak dengan anak Hamzah.

Dear Ex, awak adalah kenangan terindah saya. Walaupon kita dah berjauhan, tapi kenangan kita selama 7tahun akan tetap bersemadi dalam ingatan saya. Awak adalah ex saya yang paling banyak buat masalah *joke* dan paling banyak ajar saya erti setia. 'Bukan Senang Nak Lupakan Satu Kenangan Tu Apalagi Bila Dia Pernah Wujud Dalam Hidup Kita' Ingat tu!




OLDNEW
Owner Comel♥
Thank for coming


Welcome


Name : Nurul Azwen Bt Abdullah
Nickname : Aween
Birthday : 4 May 1995
Kesayangan : Jamsuri B Baidi
Anniversary : 25 August 2012

Enjoy yourself♥



Hanya Ingin Kau Tahu - Republik



We are♥
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Credits ♥

Basecode:Masterly Elmo
Template:Izyanyancinnamon
Other help:B L O G S K I N
Best View:Google Mozilla
Owner blog: AA♡JB