ABOUT LINKIES ENTRY FACEBOOK TWITTER Instagram FOLLOW
PMR SPM~
Selasa, 16 Oktober 2012 • 3:38 PTG • 0 comments
Ehem ehem *ketuk mic*. Holla holla testing one two three *usya mic*. Assalamualaikum warahmatullahiwabarakaaaatuh *tarik nafas*. Hari ini topic yang kita akan bualkan adalaaaaaaaaaaaaaaaah *fikir* kami. Ye kami. Eh bukan i dengan you alls laa baby but i and abi i,Muhamad Jamsuri Bin Baidi. Eh? Muhamad? K mengarot. Selambe aku je tambah nama anak orang kan? Hhahaha :P

I know i pwetty. Don't judge me. Be yourself
 
Lawa tak gambar wa? Lawakan? What comel jugak? K stop puji k. Wa dah kembang sebenarnya. Hahaha lolz wa tipu je laa. Lu jangan percaya wa k. Tapi if betol pon apa salahnya kan? Wa punye angan-angan. 

Firstly, wa nak ucapkan congrate dekat budak-budak yang dah ' FREEDOM ' semalam. K tahu korang happy gila sebab dah merdeka kan? Yeeaahhh perasaan kita sama tapi tu masa 2 tahun lepas la. Masa wa Pi Em Ar dekat sekolah pahang. K wa still rindu sekolah tu k even sekolah tu banyak memori pahit and perit. Kenapa? Adalaa. Rahsia. Hanya wa dan dia dan dia je yang tahu :)
Now, korang dah merdeka tapi ingat perjalanan masih panjang. Es Pi Em menunggu korang pulak nanti :D Btw hope results pi em ar korang akan memuaskan hati korang and korang dapat duduk dekat kelas jurusan apa yang korang minat k.

Ehem ehem sibok cakap pasal budak pi em ar. Now about Es Pi Em. Yeayhh lagi bape hari jee Es Pi Em nak jelma. K cuak sebenarnya k. Nak kata ready? Tak lagi T.T Alahaaaii dah la wa banyak main. Bercinta dengan anak baidi je tahu. Tapi bercinta pon wa banyak jugak k lepak study dengan dia. Study? Ye ke? Eh haruslah *kelip mata*. Even kadang-kadang kami x study tp tetap jugak dianggap study kan :p hikhik. Muaachhh2!! *kiss pipi*

For bacth'95 good luck for es pi em k :) Lepas je habis es pi em kite dah freedom forever just susah sikit laa kan sebab kene lalui hari-hari yang lagi besau lepas ni. Hmm yeah! Besau sebesau besaunya~ 

OLDNEW
Owner Comel♥
Thank for coming


Welcome


Name : Nurul Azwen Bt Abdullah
Nickname : Aween
Birthday : 4 May 1995
Kesayangan : Jamsuri B Baidi
Anniversary : 25 August 2012

Enjoy yourself♥



Hanya Ingin Kau Tahu - Republik



We are♥
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Credits ♥

Basecode:Masterly Elmo
Template:Izyanyancinnamon
Other help:B L O G S K I N
Best View:Google Mozilla
Owner blog: AA♡JB