ABOUT LINKIES ENTRY FACEBOOK TWITTER Instagram FOLLOW
2months with abi :*
Jumaat, 26 Oktober 2012 • 2:37 PTG • 0 comments
Harini ( 25/11/2012 ) anniversary aku dengan Jamsuri yang  ke 2 bulan. Alhamdulillah hubungan kami masih bertahan dan kami masih bersama menghadapi suka dan duka even kedengaran banyak mulut-mulut busuk yang suka menyebok hal orang dan cuba memusnahkannya.

Anniversary bulan ni lagi menarik dari yang pertama dulu. *I means lagi menarik tak bermaksud anniversary yang pertama tak menarik k. Please understand this words orait baby*. Nak tahu kenapa? Sebab anniversary yang ke dua bulan ni abi bagi presents yang teramatlah special. Nak tahu apa? Abi ajak celebrate anniversary kat mid. Abi ajak tengok movie ' AKU TERIMA NIKAHNYA '. How sweet this movie you know? Them are so sweet like sugar in coffee,candy and tea and anything *joke*. Terasa macam diri sendiri yang lakonkan watak tu. I'm so happy when abi hug me bila sampai part nora danish suruh adi putra lepaskan dia. How sweet abi time tu. Makin sedih movie tu makin kuat pelukan abi. Yeayh i know abi don't want me missing in his life. I know ;')

You know, I love him! Yes, love him very fucking much! But cinta dan sayang saya takboleh diucapkan dengan kata-kata kerana only god know how i love him and very very need him in my life.Yes, only god :')

**
Abi,
Happy Anniversary 2 months sayang!
I know i always make you angry,jelouse and anything but i want you to know i just love you and i just wanna you to stay in my heart.
I hope you will be mine forever abi :')

sincerely,
Nuwul Jamsuwie





OLDNEW
Owner Comel♥
Thank for coming


Welcome


Name : Nurul Azwen Bt Abdullah
Nickname : Aween
Birthday : 4 May 1995
Kesayangan : Jamsuri B Baidi
Anniversary : 25 August 2012

Enjoy yourself♥



Hanya Ingin Kau Tahu - Republik



We are♥
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Credits ♥

Basecode:Masterly Elmo
Template:Izyanyancinnamon
Other help:B L O G S K I N
Best View:Google Mozilla
Owner blog: AA♡JB