ABOUT LINKIES ENTRY FACEBOOK TWITTER Instagram FOLLOW
Trial? Dah lepas
Ahad, 23 September 2012 • 2:50 PTG • 0 comments
Alkisah maka tersebutlah kisah. Tooiiyibb~


See my face now! Muka budak dah habis Trial SPM. woahhh! *jerit merdeka* Merdeka? Merdeka laah sangat kan. Real SPM belum lepas lagi so aween please jangan nak membajet k *jeling maut kat diri sendiri* Sebenarnya habis paper hari Rabu ( 19/9/2012) lagi. Tapi baru harini nak tulis entry ni haa. Mana tak nya dah komputer kene virus bape hari yang lalu. Nasib laa boleh elok balik. Huh! *mengeloh*

Alhamdulillah results makin meningkat walaupon ade jugak yang warna merah Yang merah tu aku kene lah usaha lebih lagi untuk capai results okay right? Hmm. Masa ada lagi sebulan lebih untuk real spm. God,serouse tak ready lagi. Terasa diri ni macam baru Form 4. Form 4? Rindu bonda Rahmah. Kalau lah masa boleh berputar balik. Raa nak belajar rajin-rajin time sejarah. Now dah form 5,sejarah 1 hape tak tahu. Apalagi cikgu yang ajar sekarang Sir Sabri. Lagilah 1 hape tak masok. Dengan dia yang kuat membebel and bercerita. I will miss that moment when i 8teen.Really miss maybe.

Bila dah habis trial macam ni semakin terasa dah nak habis sekolah. Dah habis trial ni laa kawan-kawan yang kejam suka buli kitadalam kelas dulu akan start berbaik. Like me and affham :P Affham? Tak kenal? Nak tengok muka-muka kami comel masa habis trial haritu? Yeyhh! Tunggu k. Gambar di akhir entry. Rindu jugak nak bagi cadburry dekat crush dalam kelas. Crush? Eh hafiz la sapa lagi kan. Rindu jugak nak gedik-gedik dengan budak kelas yang menggelabah tu. Eh bukan tu jee, rindu jugak nak pergi tuition. Bila je start real spm comform-comform tuition stop. Maigods,mesti rindu cikgu asrol and cikgu math :( Mesti rindu budak-budak tuition mawar tu jugak. Alahai kenapa cepat sangat nak spm ni *menangis*.

Ade setengah orang dia suka sangat spmdah habis.Yelah merdeka katanya. Konon dah tak sabar nak bekerja tapi mereka tak tahu bekerja tu lagi susah dari sekolah. Bila kita dah melangkah ke alam dewasa,banyak benda yang kene buat. Results bagus takpe tapi kalau results fail? Nak bekerja macamane kan. I'm not ready :( Seriouse tak ready. Paper pon aku harap aku boleh gunakan zaman sekolahyang terakhir nisebaik mungkin. Aku taknak menyesal di kemudian hari :') Doakan aku spm sebenar nanti k.

Kepada calon spm 2012, good luck k :) masih ada sebulan lebih lagi untuk berusaha mencapai keputusan yang awesome. Gunakan sebaik mungkin k.

 
Muhammad Affham Izlayn

OLDNEW
Owner Comel♥
Thank for coming


Welcome


Name : Nurul Azwen Bt Abdullah
Nickname : Aween
Birthday : 4 May 1995
Kesayangan : Jamsuri B Baidi
Anniversary : 25 August 2012

Enjoy yourself♥



Hanya Ingin Kau Tahu - Republik



We are♥
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Credits ♥

Basecode:Masterly Elmo
Template:Izyanyancinnamon
Other help:B L O G S K I N
Best View:Google Mozilla
Owner blog: AA♡JB