ABOUT LINKIES ENTRY FACEBOOK TWITTER Instagram FOLLOW
rindu mereka :')
Jumaat, 14 September 2012 • 11:21 PTG • 0 comments
Dia tiyka. Saru-satunya jiran yang aku ada. Sebenarnya best bila ada jiran sorang ni. Bukan hape bila ada pape kita updates about jiran. Mesti dia akan terasa. I means benda positif k. Don't think negative please. Hey tiyka,walaupon kita jiran. Duduk uma sebelah-sebelah tapi terasa sangat kehilangan awak. Awak dah berubah. Awak dah lain :') Yes tiyka. Saya rasa kehilangan yang teramat~ Apalgi bila tempat luahan hati saya dah berubah :'( Really miss you dik.

Hye noniey. Sihat? Rindu awak sayang :') Rindu sangat. Rindu kembar kita yang terpisah ni. Rindu nak bergurau. Rindu nak tweet dengan awak. Rindu nak everything dengan awak noniey :'(

Dia azrul. Yes,kawan baik dulu *baik lah sangat*. Rindu dia :') Rindu nak berguwaw dengan dia. Rindu nak cerita masalah dengan dia. Rindu nak bergosip dengan dia. Rindu everything dengan dia. Now dia dah tak macam dulu. Dia berubah lepas aku couple dengan Jamsuwie. Reason? I don't know why :'(

Dia syafiq a.k.a taring. My ex and my friends. Really miss him. Rindu dia sebagai kawan. Start tak rapat dengan dia bila emma *his gf* jelouse about pic ni. Yes,i'm block him at twitter. Now kamidah tak bertegor. Langsung k :') I hope he know i miss him tapi rindu sebagai kawan.

Banyak kenangan masa gambar ni capture. Yes banyak sangat. Kenangan terakhir dengan dorang lepas teros tak bertegor atas sebab salah faham :') Rindu Yana dengan Aza. Rindu sangattt. Dah lama tak lepak dengan dorang. Jumpa? Selalu tapi bertegor? Ya Allah haram weiyh :( Reason? Maybe salah aku :')

OLDNEW
Owner Comel♥
Thank for coming


Welcome


Name : Nurul Azwen Bt Abdullah
Nickname : Aween
Birthday : 4 May 1995
Kesayangan : Jamsuri B Baidi
Anniversary : 25 August 2012

Enjoy yourself♥



Hanya Ingin Kau Tahu - Republik



We are♥
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Credits ♥

Basecode:Masterly Elmo
Template:Izyanyancinnamon
Other help:B L O G S K I N
Best View:Google Mozilla
Owner blog: AA♡JB