ABOUT LINKIES ENTRY FACEBOOK TWITTER Instagram FOLLOW
Tuition
Rabu, 8 Ogos 2012 • 10:17 PTG • 0 comments
Harini aku tuition subjek Sains and English. Sains pukul 6.00-7.30 and english pukol 8.30-10.00

Harini abah amek lambat. Dah pukul 10.00 pon still batang hidung tak nampak. Masa ni ingat nak nangis dah. Yelaa weiyh pukul 10.00 sapa tak takut. Kalau siang tu okay lah jugak ni malam :/ k tinggikan jugak laa ego aku untuk tunggu. Masa tengah tunggu tu ada budak tuition ni datang kat aku (Adli) dia ni datang sembang-sembang bagai dengan aku and akhirnya kamcing. Haaha. Lepas dia Nazirul pulak, yang kawan dia lagi sorang tu still sit atas motr. Tak sabar nak balik agaknya :P. Yang aku ni pulak kalau dah bercerita tahu r kan macamane. Heheh :P Habis aku tanye dia pasal ex aku. Sekadar untuk pengetahuan je :)

Tak sangka dorang ni sporting. Best woo sembang dengan dorang. Yang paling terharu bila dorang ni sanggup tak balik sebab risau aku tunggu sorang-sorang. Hahaha k nampak risau aku tu :D Selama ni dah la tak pernah bertegor dengan dorang. Setakats enyum-senyumm kawan tu ada lah. Tapi bila dah lepak macam ni,hahah baru lah terasa lagi semangat nak g tuition :P Hahaha *k aku gatal* Tapi memang tak tipu r best member dengan dorang. Apalagi dengan dorang yang sporting gila babeng tu.Disebabkan hal teman aku tu,aku dengan Adli kene gossip xD Hahaha k memang tak boleh bla. Kitorang kene target 'cinta di pusat tuition' hahah. Dah lah dengan nama aku cikgu tukar jadi Mawar @ Mazuweiy. Omey kan nama yang cikgu bagi tu :P K aku hargai.

Seriouse budak-budak SMKBRP sporting ft. awesome :D Love budak tuition mawar

OLDNEW
Owner Comel♥
Thank for coming


Welcome


Name : Nurul Azwen Bt Abdullah
Nickname : Aween
Birthday : 4 May 1995
Kesayangan : Jamsuri B Baidi
Anniversary : 25 August 2012

Enjoy yourself♥



Hanya Ingin Kau Tahu - Republik



We are♥
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Credits ♥

Basecode:Masterly Elmo
Template:Izyanyancinnamon
Other help:B L O G S K I N
Best View:Google Mozilla
Owner blog: AA♡JB