ABOUT LINKIES ENTRY FACEBOOK TWITTER Instagram FOLLOW
Taken~
Ahad, 5 Ogos 2012 • 4:36 PTG • 0 comments
Hey,saya telah dilamar oleh seorang kawan saya :* Dah lama aww pendam perasaan ni kat dia. Tak sangka dia pon sama jugak. Seriously terkejut gila masa dia lamar tu. Rasa nak meloncat jee. Nasib lah ada abah kat sebelah kalau tak,hahahah memang dah jerit satu rumah dah :P


Helmi,thanks coz lamar i tadi :) I sayang you and i terima you jadi couple i. Hope you tak kecewakan i. I akan try buat you bahgia dengan i. Sayang you Helmi Samsudin :*


Tengok ada nama Helmi di situ :P Sayang helmi woiiiii


Ni profile dia. See ada nama saya disitu. :*

( If tak nampak, tekan gambar tu k :) )


Umur kami bukanlah penghalan :) Hope i and him will together forever ♥ ‏

OLDNEW
Owner Comel♥
Thank for coming


Welcome


Name : Nurul Azwen Bt Abdullah
Nickname : Aween
Birthday : 4 May 1995
Kesayangan : Jamsuri B Baidi
Anniversary : 25 August 2012

Enjoy yourself♥



Hanya Ingin Kau Tahu - Republik



We are♥
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Credits ♥

Basecode:Masterly Elmo
Template:Izyanyancinnamon
Other help:B L O G S K I N
Best View:Google Mozilla
Owner blog: AA♡JB