ABOUT LINKIES ENTRY FACEBOOK TWITTER Instagram FOLLOW
take care
Khamis, 30 Ogos 2012 • 7:46 PG • 0 comments
Hai azafiqah Jani :') Masa awak baca ni mesti awak dah benci kat saya. Sebab kesalahan saya jugak kan awak? Ye saya sedar saya bukan yang baik untuk awak.


Aza,saya tengah menangis sebab awak. Ye aza sebab awak,sebab benda ni kita gaduh. Sebab benda ni. K aza sebab benda ni. Disebabkan saya terlampau sensitive awak gaduh dengan saya. Disebabkan mulut orang yang dengki,awak gaduh dengan saya. Apa semua ni? K sakai. Time saya tengah trial,benda ni semua jadi. Dugaan apa ni? Awak tahu tak aza saya tak larat :'( Sumpah tak larat. Awak adik angkat saya,dah lame kan kita berangkat and why now jadi macamni?

Aza, saya cuba untuk kuat and kalau awak nak tahu saya happy sebab kenal awak. Tak pernah menyesal kenal awak. Apa lagi azaliya suka awak. Dia mesti asyik tanye pasal awak je nanti kat saya. Apa saya nak jawab? Tak kan nak jawab saya gaduh dengan awak aza? :'(

K aza sedih gila bila dah jadi macam ni. Apalgi bila baca tweet awak yang mengata saya. K aza saya tahu semua tu. Tapi takpelah :')

Awak tahu,saya rindu gila nak pergi beraya ramai-ramai dengan awak. Rindu nak bahan awak dengan Ainul. Rindu nak gelak-gelak dengan awak macam kat rumah myraa haritu. Rindu sangat Aza. :'( Agak-agak kita boleh macam tu balik tak? Agak-agak kita boleh jadi adik and kakak lagi tak? K aza sedih gilaa.

Aza,take care ehh :') Good Luck for real PMR nanti. Sayang azaaaa :'*

OLDNEW
Owner Comel♥
Thank for coming


Welcome


Name : Nurul Azwen Bt Abdullah
Nickname : Aween
Birthday : 4 May 1995
Kesayangan : Jamsuri B Baidi
Anniversary : 25 August 2012

Enjoy yourself♥



Hanya Ingin Kau Tahu - Republik



We are♥
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Credits ♥

Basecode:Masterly Elmo
Template:Izyanyancinnamon
Other help:B L O G S K I N
Best View:Google Mozilla
Owner blog: AA♡JB