ABOUT LINKIES ENTRY FACEBOOK TWITTER Instagram FOLLOW
rindu :')
Khamis, 30 Ogos 2012 • 12:06 PTG • 0 comments

Hye awak,awak dan awak. Ye awak! Awak tahu x saye rindu awak. Ye,rindu sangat. Rindu masa open house rumah saya masa ni. Masa ni kita rapat lagi kan? Happy jee. Gelak pon sama-sama. Saya asyik tumpahkan air je masa tu. Ingat tak? K awak maybe dah lupa kan? Takpelah,saya tetap nak tulis,awak ingat tak masa tu rumah saya kecoh sangat. Kecoh dengan gelak tawa awak semua. Hahaha k best gila masa tu :')

Awak,bila boleh macam tu lagi? Bila boleh? Saya nak sangat masa tu datang balik. Nak berbaik dengan awak. Malas la nak gaduh dengan awak. Awak adik saya dah lama dah :'( And tak sanggup nak bergaduh teros-terosan macam ni. Sampai bila saya kene gaduh dengan awak sayang? K rindu awak sangat *lap air mata*

Aza,saya mintak maaf kalau saya ada buat salah. DARI HUJUNG RAMBUT SAMPAI LAH KE HUJUNG KAKI. Saya tak nak hilang adik yang heppening macam awak sebab takde sapa yang happy gila-gila macam awak. Tapi takpelah,saya faham. Mungkin buat masa sekarang awak tak boleh nak maafkan saya tapi if one day you miss me. Don't forget to mention me k :')

Assalamualaikum :'*

OLDNEW
Owner Comel♥
Thank for coming


Welcome


Name : Nurul Azwen Bt Abdullah
Nickname : Aween
Birthday : 4 May 1995
Kesayangan : Jamsuri B Baidi
Anniversary : 25 August 2012

Enjoy yourself♥



Hanya Ingin Kau Tahu - Republik



We are♥
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Credits ♥

Basecode:Masterly Elmo
Template:Izyanyancinnamon
Other help:B L O G S K I N
Best View:Google Mozilla
Owner blog: AA♡JB