ABOUT LINKIES ENTRY FACEBOOK TWITTER Instagram FOLLOW
nonie kene hack?
Khamis, 30 Ogos 2012 • 12:26 PTG • 0 comments

I see this from nonie blog. K aku baru tahu yang blog dia pon kene hack. Patotlah aku carik entry yang masa kitorang skype tu takde. K rindu saat masa skype tu. Btw nonie,nasib kita sama ouh :') Blog sama2 kene hack. Macam gampang kan sape yang hack blog kita tu. Kan sayang kan? K rindu blog lama. Rindu gilaaa. Eh paling penting rindu awak nonie. Now,kita sama-sama busy kan? Al-maklumlah kita kan batch95' so mana tak busy kan.

Tiap kali if kita on twitter,awak tak on. Tiap kali kita on fb,awak tak on. K awak kita makin rindu awak. Now takde sape nak dengar kita bercerita dah. Eh terlupa pulak,kita nak wish kat awak "Good Luck for Trial SPM" k. Kita doakan awak lulus cemerlang. Aminnn~

Iloveyou nonie :*

*sorry taw if ayat putar belit kat atas ni*

OLDNEW
Owner Comel♥
Thank for coming


Welcome


Name : Nurul Azwen Bt Abdullah
Nickname : Aween
Birthday : 4 May 1995
Kesayangan : Jamsuri B Baidi
Anniversary : 25 August 2012

Enjoy yourself♥



Hanya Ingin Kau Tahu - Republik



We are♥
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Credits ♥

Basecode:Masterly Elmo
Template:Izyanyancinnamon
Other help:B L O G S K I N
Best View:Google Mozilla
Owner blog: AA♡JB