ABOUT LINKIES ENTRY FACEBOOK TWITTER Instagram FOLLOW
5Jaya story :D
Sabtu, 4 Ogos 2012 • 11:43 PG • 0 comments

Hey mereka kawan sekelas aku, handsome-handsome and comel-comel kan? Ni budak-budak 5jaya. Dah nak dekat setahun kami berkawan dari 4Jaya lagi tapi ada jugak yang baru-baru macam Hafiz and Sobiyeen. Walaupon baru kawan dengan mereka,tapi persahabatan kami tetap akrab sampaikan ada yang kata dah terlampau lama berkawan. Waaa betol ke? *muka terkejut* Tapi sedih bila kawan-kawan dah mula berpecah. Like me and Syakilla,Azhar,Faizul,Siti Noratiqa,Kartini and Atiqah Liyana.

Tapi bahgia bila orang yang kita tak rapat tahun lepas jadi rapat dengan kita. Macam aku dengan Azian,Azlin,Asmirah,Zaris,Isma and lain-lain.


Dia Affham. He's my new friend. Baru kenal dia tahun ni sebab ada rombakan kelas and takdir dia dalam kelas 5Jaya. Handsome? HAHAH boleh la :P Dia ni seorang yang bijak. Pandai buat karangan and Math. Subjek lain? Entah la tak sure. Dia single. Nak dia? Pergi tanya dia sendiri. ^_^


atas : Muhammad Sobireen a.k.a Sobiyeeen
bawah : Muhammad Hafiz a.k.a Appizz

Mereka news friend aku jugak. Baru kenal diaorang tahun ni. Sorang dari Damansara and sorang lagi dari Johor. Mereka baik,handsome,and suka buat lawak. Sayang dorang sangat-sangat :* Hope persahabatan dengan dorang takde apa-apa prob. :)


Dia Adika. Dia selalu kene buli dengan aku one day dulu. Dulu k dulu. Now dah tak. Aku dah berubah and bertaubat dah pon *evil laught* Dia ni boleh dilabelkan sebangai tak cukup sifat sebab ketidakmatangan dia dalam semua hal. Tapi dia ni penyayang woii. Nampak cadbury kat tangan aku tu? Tu dia lah yang bagi masa birthday aku yang ke-17 4.mei lalu. HAHAH. Thanks adika for your presents :D


Nampak yang berbaju merah tu? Lawa kan? Yee dia guru kelas 5Jaya. Sayang dia bhaiii. Dulu seriouse benci gila babeng dekat dia sebab dia ni macam apetah. Tapi bila dia jadi guru kelas 5Jaya,perasaan tu semua hilang. Sebab dia tak seperti apa yang aku and kawan-kawan aku katakan dulu. Betol la kata pepatah dulu 'Tak kenal maka tak cinta, Bila dah kenal makin tercinta-cinta'HAHHA. Sayang Cik Norihan :*

OLDNEW
Owner Comel♥
Thank for coming


Welcome


Name : Nurul Azwen Bt Abdullah
Nickname : Aween
Birthday : 4 May 1995
Kesayangan : Jamsuri B Baidi
Anniversary : 25 August 2012

Enjoy yourself♥



Hanya Ingin Kau Tahu - Republik



We are♥
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Credits ♥

Basecode:Masterly Elmo
Template:Izyanyancinnamon
Other help:B L O G S K I N
Best View:Google Mozilla
Owner blog: AA♡JB