ABOUT LINKIES ENTRY FACEBOOK TWITTER Instagram FOLLOW
Hey DoraeJam here :)
Isnin, 27 Ogos 2012 • 3:48 PTG • 0 comments

Hye, i calon perubaan spm 2012. Esok adalah hari yang amat menggerunkan untuk i. Nak tahu sebab hape? Sebab esok 28/08/2012 adalah trial SPM untuk i. K seriouse blurr. Dah la dengan satu apa tak ready lagi. Study? K harapan. Tak tahu macamane nak jawab paper esok.

I hope korang semua boleh doakan i untuk hari esok. And i jugak nak mintak maaf if i ada buat salah dekat korang semua. I teringin nak bukak buku baru dengan korang semua. Hope kita boleh macam dulu k friends :)

"Pray to me and InsyaAllah i will pray for you back"

OLDNEW
Owner Comel♥
Thank for coming


Welcome


Name : Nurul Azwen Bt Abdullah
Nickname : Aween
Birthday : 4 May 1995
Kesayangan : Jamsuri B Baidi
Anniversary : 25 August 2012

Enjoy yourself♥



Hanya Ingin Kau Tahu - Republik



We are♥
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Credits ♥

Basecode:Masterly Elmo
Template:Izyanyancinnamon
Other help:B L O G S K I N
Best View:Google Mozilla
Owner blog: AA♡JB