ABOUT LINKIES ENTRY FACEBOOK TWITTER Instagram FOLLOW
Ex,i miss you
Ahad, 12 Ogos 2012 • 2:42 PG • 0 comments
If you tengah baca,i hope you understand and i hope you miss me too. I always miss you nabeel :') Take care.


Tak tahu kenapa tetiba rindu kau. Rindu sangat weiyh. Mengalir airmata aku sebab teringatkan kau. Kenapa aku tinggikan ego aku? Kenapa aku pentingkan diri aku sendiri? Ego aku tinggi weiyh :'( Semata-mata taknak kene cop 'perigi cari timba' aku sanggup tinggikan ego aku. Aku tahu kau pon macam aku jugak kan nabeel? Kenapa ea aku susah nak lupakan kau? Dah 7tahun kan kita together. Hmm, weiyhh aku terlampau rindukan kau. Teringin nak kembali kat sisi kau. Macamane tak teringin kalau first time aku puasa tanpa kau. Raya tanpa kau. Tema raya tanpa kau. Ya Allah weiyh,terseksa :(

Nabeel,aku tahu kau akn stalk blog aku ni. And aku hope kau baca blog aku ni. Ni khas untuk kau. Aku tak tipu kau yang aku terlampau rindukan kau. Rindu kenangan kita :( Rindu semua yang pernah kita hadapi and lalui selama 7 tahun. Rindu sangat weiyhh. Bila lagi boleh macam dulu? Teringin nak macam dulu. Teringin nak bina impian and kenangan dengan kau lagi. Nabeel,aku sayang kau :( Sorry seebab ego aku tinggi. Sorry jugak sebab lost contact dengan kau. Aku buat macam ni sebab aku taknak kau terseksa dengan aku walaupon aku tahu sekarang ni aku yang terseksa.

-> Aku sayang kau. *Azbeell poweberrrr*

OLDNEW
Owner Comel♥
Thank for coming


Welcome


Name : Nurul Azwen Bt Abdullah
Nickname : Aween
Birthday : 4 May 1995
Kesayangan : Jamsuri B Baidi
Anniversary : 25 August 2012

Enjoy yourself♥



Hanya Ingin Kau Tahu - Republik



We are♥
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Credits ♥

Basecode:Masterly Elmo
Template:Izyanyancinnamon
Other help:B L O G S K I N
Best View:Google Mozilla
Owner blog: AA♡JB