ABOUT LINKIES ENTRY FACEBOOK TWITTER Instagram FOLLOW
♥Boyprenzz
Sabtu, 25 Ogos 2012 • 2:12 PTG • 0 comments
I love this time (24/8/2012).

( Dia tinggikan? K saya sedar saya pendek tapi comel. Ehh? Hahaaha k perasan. Only him call me DORAEMON )

( Dia melutut semata-mata nak sama tinggi dengan saya. Suweet kan? Yee saya tahu tu :* k sayang dia ;D )

Hey dia Jamsuri dan dia pakwe kita :) Handsome kan? K kita perasan btw kita tak kesah r handsome ke tak yg penting dia kita punya. I repeat Dia Kita Punya. Kita sayang dia sebenarnya dah lama tapi terpaksa pendam and akhirnyaa now dia kita punya. Sah k :P Ehh nampak tak muka kita lain kat situ? Lain kan? K muka segan + malu + nak pengsan. Ehh? k terover pulak :D heeee.

Hey awak,jangan ambik dia dari kita k. Kalau dengki sekalipon tolong jangan rosakkan relay kita ea. Kita tak suka and kalau boleh kita taknak hilang dia.


OLDNEW
Owner Comel♥
Thank for coming


Welcome


Name : Nurul Azwen Bt Abdullah
Nickname : Aween
Birthday : 4 May 1995
Kesayangan : Jamsuri B Baidi
Anniversary : 25 August 2012

Enjoy yourself♥



Hanya Ingin Kau Tahu - Republik



We are♥
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Credits ♥

Basecode:Masterly Elmo
Template:Izyanyancinnamon
Other help:B L O G S K I N
Best View:Google Mozilla
Owner blog: AA♡JB