ABOUT LINKIES ENTRY FACEBOOK TWITTER Instagram FOLLOW
Berbuka
Isnin, 6 Ogos 2012 • 12:15 PG • 0 comments
Harini abah ajak kami sekeluarga berbuka dekat Kelab Golf Bukit Rahman Putra,Sungai Buloh.


Ni pic yang aku amek masa kat sana tadi. Pic mama,abah and adik bongsu aku. And tak lupa jugak makanan yang kami makan. Banyak kan? Hahaaha biasa letuw. Kitorang makan macam tak pernah makan setahun. Lst-last membazir jugak. Tak habis makan. Kali ni kitorang berbuka dengan Mr.Yap,bos abah aku. Dah lama aww tak makan macam ni. Last pon masa form 2 sebab form 3 aku berhijrah ke smk lepar utara and form 4 pulak Mr.Yap opperation. So tahun ni la baru dapat balik dinner ramai-ramai macam ni kan :D

Best gila kot tahun ni punya dinner. Macam-macam makanan ada. Ada nasi ayam,ABC,Kambing salai,ayam goreng,and lain-lain laa. Tak termakan semua tu. Tapi memang tak boleh tipu r kan mata memang rambang gila masa nampak semua makanan tu. Kalau boleh semua nak makan *KONON* Last-last tersadai jugak atas meja tu. Huhhhh!

Masa tengah makan. Pemenang kilauan emas ada nyanyikan kitorang lagu. Pergh lagi meriah lah jadinya. Dah lah lagu-lagu raya. Terasa macam esok dah nak raya ouhhhh. Walaweeeyhhhhh happy gila r~ Apalagi bila tengok baju raya dah siap. Memang terasa lagi lah debaran nak raya tu kan ;)

Today i'm so happy :) Thanks k abah coz bawak kami sekeluarga pergi dinner ^_^ lebiuuuu so much!

OLDNEW
Owner Comel♥
Thank for coming


Welcome


Name : Nurul Azwen Bt Abdullah
Nickname : Aween
Birthday : 4 May 1995
Kesayangan : Jamsuri B Baidi
Anniversary : 25 August 2012

Enjoy yourself♥



Hanya Ingin Kau Tahu - Republik



We are♥
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Credits ♥

Basecode:Masterly Elmo
Template:Izyanyancinnamon
Other help:B L O G S K I N
Best View:Google Mozilla
Owner blog: AA♡JB