ABOUT LINKIES ENTRY FACEBOOK TWITTER Instagram FOLLOW
Bangga :D
Sabtu, 4 Ogos 2012 • 11:25 PTG • 0 comments
BBM En.Rian Hidayat :D

Hey awak-awak sekalian, tengok gambar kat atas tu. Tu gambar fone bbm kawan kita. Nama dia Rian Hidayat. Apa yang korang nampak kat situ? Gambar kita ek? Hahah k kita pon terkejut sebenarnya. Tiba-tiba bukak twitter tengok mention ada ni


Terkejut and excited gila nak tahu masa baca benda ni then teros mention cakap nak tengok. Dan dan memang terharu. Sumpah memang happy gila laa. Sampaikan tersenyum sorang-sorang. Senyuman sampai telinga taw. Hahaha jangan main-main k. Okay nampak rian sayang kita disitu k *muka comel* Btw thanks aww rian. Awak orang kedua lepas ex kita -izz- yang bubuh gambar kita kat bbm :D Terharu and bangga dapat kawan macam awak Rian. K sayang awak. Muachhhh3!!

Thanks sebab jadi cuweeeet hari ni. Awak member poweberr kita:D

OLDNEW
Owner Comel♥
Thank for coming


Welcome


Name : Nurul Azwen Bt Abdullah
Nickname : Aween
Birthday : 4 May 1995
Kesayangan : Jamsuri B Baidi
Anniversary : 25 August 2012

Enjoy yourself♥



Hanya Ingin Kau Tahu - Republik



We are♥
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Credits ♥

Basecode:Masterly Elmo
Template:Izyanyancinnamon
Other help:B L O G S K I N
Best View:Google Mozilla
Owner blog: AA♡JB