ABOUT LINKIES ENTRY FACEBOOK TWITTER Instagram FOLLOW
Abdullah's daughter
Jumaat, 3 Ogos 2012 • 11:24 PTG • 0 comments






Hai, dah tahu sapa saya kan? Tak kan tak tahu. If tak tahu pergi tick 'profile' Nanti boleh laa baca kat situ :D Saya ni peramah. Tak percaya? Meh la try kawan dengan saya :) Saya tahu saya tak cantik and comel mana tapi saya ikhlas nak berkawan. Eh tahu tak? Ada mama kaunseling "Teacher Saras" kata saya dah berubah. Walaaaweyh k bangga * muka bangga sambil kembang * Dia kata saya seorang yang lemah lembut and terlampau lembut. Alhamdulillah i'm 100% totally changes. I hope i can stay like this ;) Thanks teacher sebab dah berjaya ubah saya jadi macamni. Kaunseling yang teacher bagi teramatlah berkesan.

I lebiu :*

OLDNEW
Owner Comel♥
Thank for coming


Welcome


Name : Nurul Azwen Bt Abdullah
Nickname : Aween
Birthday : 4 May 1995
Kesayangan : Jamsuri B Baidi
Anniversary : 25 August 2012

Enjoy yourself♥



Hanya Ingin Kau Tahu - Republik



We are♥
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Credits ♥

Basecode:Masterly Elmo
Template:Izyanyancinnamon
Other help:B L O G S K I N
Best View:Google Mozilla
Owner blog: AA♡JB